consulo_logo
billede

Lej en konsulent

Consulo består af et netværk af de højest uddannede softwareudviklere og projektledere som koordineres og samarbejder for at optimere en kundes produkter og produkt-udvikling.

Jo mere kunden tjener, des mere er vi værd. Kundens opgaver skal løses hurtigst muligt og ikke kompliceres unødigt. Omkostninger skal holdes nede så kundens pris kan være lav. Dette på trods af at vores konsulenter tjener godt. Vi bruger ikke pengene på markedsføring eller på konstant at kontakte dig. I stedet skal vores ry og kontakter tale for os.

Frihed under ansvar skal sikre at vi agerer hurtigt og effektivt overfor vores kunder. Vi binder kunden og konsulenterne mindst muligt idet et samarbejde kun er godt når begge parter får noget ud af det. Vi forpligter os gerne til at levere konsulenter i en vis periode uden du skal opgive muligheden for at sige stop fra dag til dag.

Konsulenter samler viden op - det er uundgåeligt. Det er en hovedopgave for os at du kan udnytte vores netværk til igen og igen at trække på den samme kompetence.

Arbejdet kan foregå hos jer eller hos os. Kontakt os - og få oplysninger om ledige profiler.

Priseksempel 1:
billede
Lej en Java, C#/.NET eller C/C++ udvikler.

Timepris: 750 kr. ex. moms
Priseksempel 2:
billede
Projektleder/assistent til udarbejdelse og kontrol af din projektplan

Timepris: 960 kr. ex. moms